Atac ARMAT la preselectiile Romanii au Talent. Andra trece prin clipe grele… S-a intamplat in urma cu putin timp

Atac armat la preselecțiile Românii au talent! Show-ul fenomen care înregistrează audiențe de zile mari la fiecare sezon a fost la un pas de o tragedie.

În pregătirile pentru a zecea serie, una care trebuie să înceapă în luna februarie a anului viitor s-au înscris tot felul de oameni.

Potențialii concurenți s-au prezentat la hotelul Pullman din București în tentativa de a-i convinge pe jurați că merită să participe la spectacol.

Atac armat la preselecțiile Românii au talent!

Printre aceștia s-a aflat și un bărbat de 29 de ani. Acesta s-a înscris pe listă și aștepta, culmea, cuminte, în culise, ca să intre pe scenă în fața juraților. Ba chiar ceilalți spuneau despre el că s-a remarcat strict prin felul său liniștit.

Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre nu anticipau, sub nicio formă, ce va urma. Potrivit informațiilor cancan.ro, bărbatul a început, din senin, să-i înjure pe ceilalți concurenți.

Nu s-a oprit aici și s-a apucat apoi să-i amenințe cu moartea. A sărit inclusiv la bătaie, motiv pentru care organizatorii au sunat alarmați la poliție.

Oamenii legii au intervenit rapid, iar asupra bărbatului au depistat un cuțit uriaș, dar și un pistol de tip airsoft.

Scandalagiul a fost încătușat destul de repede, scos din incinta hotelului și dus la Secția 2 de Poliție pentru a fi audiat.

Mai mult ca sigur, tânărul trebuie să răspundă acum în fața legii pentru gestul său.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.