Critic National
Bucurie fără margini pentru Adelina Pestriţu! Vedeta, din nou mămică! „Minunat” EXCLUSIV!, Critic National

Bucurie fără margini pentru Adelina Pestriţu! Vedeta, din nou mămică! „Minunat” EXCLUSIV!

Adelina Pestriţu, din nou mămică! Vedeta este cea mai fericită!

Adelina Pestriţu şi soţul ei, Virgil Şteblea au fost protagoniştii celui mai aşteptat eveniment al anului. Pe 20 iulie și-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, apoi s-au distrat până dimineaţa alături de 400 de invitaţi, la o petrecere spectaculoasă.

Până la nunta de vis însă, Ade şi partenerul ei de viaţă au hotărât să devină din nou părinţi. Zis şi făcut! Îndrăgostiţi iremediabil de un pui de pomeranian, o fetiţă adorabilă, protagoniştii noştri le-au dăruit lui Nobby, dar şi micuţei Zeny o…surioară.

Adelina Pestriţu, din nou mămică! „Iubire cu adevărat necondiţionată”

Căţeluşa superbă în vârstă de trei luni a fost botezată Winnie, iar de când a apărut în familia vedetei parcă a avut loc o explozie de energie pozitivă în apartament.

Winnie nu stă locului o clipă, iar Nobby o urmăreşte peste tot, ca o soră mai mare responsabilă. Dar nu are rost să vă mai povestim, imaginile cu „pufoşenia” fiind grăitoare.

Ce suflet minunat. Câinii sunt singurele fiinte capabile să ofere iubire cu adevărat necondiţionată”, i-a scris o admiratoare, Adelinei, pe instagram.

Bucurie fără margini pentru Adelina Pestriţu! Vedeta, din nou mămică! „Minunat” EXCLUSIV!, Critic National


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi