Cum a aflat fiica lui Dani Vicol că tatăl ei a murit. NU a plâns! Ce a spus copila întrece orice imaginaţie

Dani Vicol este tânărul care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul lui Gino, președintele LPF. Doi copii, un băiețel de doar patru luni și o fetiță de șapte ani au rămas orfani, iar bunicii i-au spus că „tati a plecat la Ceruri”.

Fata vine foarte rar acum la bunicii paterni, deoarece nu își găsește locul în casa unde are amintiri cu tatăl ei.

Mătuşa lui Dani Vicol a povestit pentru Click! cum a aflat fata că tatăl ei a decedat.

„Psihologul ne-a recomandat să nu îi spunem nici acasă la bunică, nici le mama ei. Pentru că ar putea să urască toată viaţa locul acela. Ne-a spus să mergem într-un parc. Mama ei i-a spus că tati a ales să se ducă la Ceruri, că lui Doamne-Doamne i-a plăcut de el. Nu i-a spus că a murit. Atunci fetiţa a pus mânuţele pe obraji şi a spus: „Ştiam”.

Nu a plâns. A întrebat-o mama ei de unde ştia. Nu a vrut să spună. Ori a simţit, ori a visat. Nu a avut acces la televizor sau la alte surse de informaţii. Nu s-a dus la şcoală să ia legătura cu cineva”, a povestit Aurelia Guţu, mătuşa lui Dani Vicol, pentru Click.ro.

„Nu spune că plânge pentru că a murit tati. Plânge din orice. Că e un căţel abandonat, că s-a zgâriat, dar nu plânge direct de tatăl ei. Nu îl pomeneşte în niciun fel. Psihologul a spus că ea caută un refugiu să plângă de ceva şi să o lăsăm să plângă”, a mai spus femeia.

I-ar fi cerut 3.000.000 de euro lui Gino Iorgulescu

Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), un unchi al lui Dany Vicol a mers la spitalul în care se află internat Mario Iorgulescu pentru a-i cere tatălui acestuia trei milioane de euro, sumă care ar reprezenta daune morale.

Câte un milion de euro pentru cei doi copii ai lui Dany Vicol – o fetiță de 7 ani și un băiețel de 4 luni – și un milion de euro pentru părinții tânărului de 24 de ani care și-a pierdut viața în accidentul provocat de Mario Iorgulescu.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.