DE NECREZUT! Dezvăluire şocantă la cinci luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Designerul a fost EXECUTAT

O informaţie şocantă a ieşit la iveală, la câteva luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă nu are linişte nici în mormânt!

Deşi Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paşte, la Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti s-a derulat un proces de executare silită.

Dosarul a fost înregistrat la două luni jumătate de la accidentul cumplit în care designerul şi-a pierdut viaţa. Obiectul dosarului a fost „încuviinţare executare silită DOSAR EXECUTARE”.

În acest proces de executare silită, Răzvan Ciobanu a figurat ca debitor. Creditorul, o firmă de avocatură, iar petentul, un birou executor judecătoresc.

La prima înfăţişare ce a avut loc pe 30 iulie, judecătorii au admis cererea de executare silită a creatorului de modă Răzvan Ciobanu, deşi acesta este decedat.

„Admite cererea. Încuviinţează executarea silită astfel cum a fost formulată. Fără cale de atac. Pronunţată astăzi, 30.07.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei.”, se arată în decizia instanţei.

Vă reamintim că Răzvan Ciobanu a fost găsit fără suflare în dimineaţa zilei de 29 aprilie, la întrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari. Designerul se întorcea de la un festival de pe litoral şi nu purta centura de siguranţă. Maşina lui s-ar fi rostogolit de mai multe ori şi s-a izbit puternic de un copac.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.