Din păcate, vești triste în miez de noapte! Suferință cruntă trăită de Natașa Raab… A MURIT

Cunoscuta actriță Natașa Raab trece prin momente cumplite, după ce soțul său, Val Gutul, a muri sâmbătă, 14 septembrie.

Natașa Raab a rămas văduvă

Anunțul trecerii în neeființă a fost făcut chiar de Natașa Raab, care a primit nenumărate mesaje de condoleanțe apoi: ”Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”, a scris Natașa.

Val Gutul avea probleme de sănătate de mai mult timp, iar Natașa a fost cea care i-a stat aproape până în ultimele momente.

Bărbatul s-a internat pentru a fi operat la secția de Urologie, însă intervenția a fost reprogramată din cauza unui incident șocant. Pentru că medicul ales a fost dr. Mugur Riza care se afla în dizgraţia conducerii secţiei, operația nu a putut fi realizată la timp.

De ce a murit Val Guțul!

De altfel, atunci doctorul şi pacientul au fost împiedicaţi de agenţii de pază să intre în sala de operaţie şi au reclamat la poliţie cele întâmplate. Plângere a făcut şi directoarea medicală care susţine că a fost agresată de dr. Riza pe holul spitalului.

Guțul, fost medic şi în trecut șef al Serviciului de Ambulanţă din Craiova povestea atunci întreaga întâmplare.

Am ajuns la spital cu sângerare. Medicul ales de mine să mă opereze a fost dr Mugur Riza.

Am dreptul ăsta să-mi aleg doctorul. M-a mai operat şi am încredere. La început, seful de secţie Paul Tomescu mi-a spus că voi fi operat vineri, 15 martie.

Asta mi s-a spus şi dimineaţa la vizită. După aceea, însă, s-au răzgândit. Au spus că dr. Riza nu mă poate opera până luni, că asta e decizia conducerii spitalului. Am auzit că fusese dat afară şi au fost nevoiţi să-l reangajeze conform unei hotărâri judecătoreşti. Dar, le-am spus. Am cancer, nu mă interesează scandalul dintre voi, medicii. Eu vreau să trăiesc!„, a declarat Val Guţul.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.