După ce s-a aflat că au divorțat în secret, Prodanca s-a dus la Reghe în Dubai! Motivul pentru care a făcut totul în mare grabă

Anamaria Prodan a plecat, în urmă cu câteva zile, în Emiratele Arabe, să fie alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf!

În ultima vreme, în cuplul Prodanca-Reghe aproape toate știrile conduc la un divorț celebru după 11 ani de căsnicie!

Anamaria Prodan și Reghe ar fi divorțat în secret! Cine susține acest lucru?!

Persoane din preajma celor au început să își dea cu părerea public și au marșat, recent, cu informații conform cărora cele două vedete din lumea fotbalului ar fi terminat toate socotelile unul cu celălalt!

Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă”, a declarat o sursă din apropierea soților Reghecampf, pentru Click!

Anamaria Prodan a plecat de urgență la Reghe în Dubai! ”S-a urcat în avion”

Declarațiile așa-zișilor ”apropiați” nu par a avea însă nici măcar o bază reală. Ei bine, Anamaria Prodan a plecat de urgență la Reghe.

”După filmările la show-ul cu gospodari pe care îl moderează, Ana s-a urcat în avion și s-a dus în Emiratele Arabe, pentru a sta alături de soțul ei câteva zile. În ciuda faptului că avea multă treabă în țară, impresara a ținut să fie lângă Laur, întrucât, pe 19 septembrie, acesta va împlini 44 de ani, și era musai să fie alături de el în această perioadă”, au povestit prietenii familiei.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.