Familia lui Cristi Brancu, în doliu! A făcut anunțul în direct: „Dumnezeu să o odihnească!”

La nici o lună de la momentul când și-a pierdut mama, Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii „Agenția VIP”, a făcut un nou anunț trist. Bunica soției sale, Oana Turcu, a încetat astăzi din viață, motiv pentru care îndrăgitul prezentator a dedicat un minut din emisiune, pentru a vorbi despre femeia pe care a admirat-o cu adevărat.

Bunica Oanei Turcu a murit, joi, la vârsta de 96 de ani. Anunțul a fost făcut de Cristi Brancu, chiar în timpul emisiunii pe care o moderează alături de Majda.

Mesajul lui Cristi Brancu, în direct

În mesajul său, Cristi Brancu a avut numai cuvinte de laudă pentru femeia pe care o consideră una dintre cele mai puternice persoane pe care le-a cunoscut.

„Am un minut în care vreau să fac ceva foarte important pentru familia mea, pentru că, din păcate, astăzi ne-am despărțit de bunica Oanei, Elena Goronescu, una dintre cele mai extraordinare femei pe care am văzut-o, de o putere interioară extraordină.

După ani și ani de suferință, a fost atât de puternică, a mers mai departe, numai că, astăzi, cu doar două zile înainte să împlinească 96 de ani, văzându-și în această perioadă și strănepotul și familia, a plecat.

Și nu pot, atât eu cât și Oana, decât să-i mulțumim pentru toată ocrotirea și iubirea pe care ne-a dat-o. Dumnezeu să o ierte”, a declarat Cristi Brancu, la „Agenția VIP”.

Și-a pierdut mama acum o lună

La mijlocul lunii august, mama prezentatorului, Ana (Gina) Brancu, s-a stins pe patul de spital. Aceasta a fost înmormântată la Cimitirul Bellu, după ce toți cei care au îndrăgit-o și-au luat adio de la ea. În 2014, Cristi Brancu și-a pierdut și tatăl.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.