Gabriela Cristea, de urgenţă la spital cu fiica cea mică! Vedeta trece prin clipe grele. Ce diagnostic i-au dat medicii! „Internat urgent, tratament, noapte albă”

Gabriela Cristea a ajuns de urgenţă la spital cu fiica ei cea mică, Iris. Micuţa a avut stări de rău marţi, motiv pentru care mama ei şi Tavi Clonda au decis să plece rapid la medic, pentru a primi ajutor.

Gabriela Cristea a publicat un mesaj pe reţelele de socializare, alături de o fotografie cu ea şi Iris, în spital. Se pare că micuţa are gastroenterocolită, motiv pentru care medicii au internat-o pentru a-i administra tratamentul necesar. Nu a fost deloc o noapte uşoară, însă Gabriela Cristea este sigură că totul va fi bine.

„Trezit ieri dimineaţă cu chef de joacă, aniversat 6 luni, brusc febră pe la prânz, scaun moale, plecat la medic şi pe drum regurgitat în maşină, internat urgent, tratament, noapte albă, febră mare dimineaţa la 5:00 şi azi o luăm de la capăt. Thea Iris Selena are gastro enterocolită!”, a scris Gabriela Cristea.

Recent, micuţa Iris a fost botezată

Vineri, 6 septembrie, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au creştinat-o pe mezina familiei, Iris Thea. La petrecerea de botez a micuţei Iris, cea de-a doua fiica a Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda, participă aproximativ 100 de persoane, prietenii apropiaţi ai celor doi şi familia.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.