Gabriela Cristea, mesaj emoționant! Tavi Clonda a izbucnit în lacrimi

Gabriela Cristea a reușit să emoționeze pe toată lumea printr-un mesaj special. După ce zilele trecute abia a ieșit din spital cu fiica cea mică, Iris, acum are un motiv deosebit de petrecere. Ce a scris prezentatoarea pe o rețea de socializare și cum a primit Tavi mesajul?

Gabi Cristea, mesaj emoționant

Victoria, fiica cea mare a familiei Clonda, a împlinit vârsta de 2 ani, moment în care viața prezentatoarei de televiziune s-a schimba complet.

Între timp, cei doi au mai devenit odată părinți, deși Gabi se ferea de o a doua sarcină din cauza unor probleme de sănătate. Vedeta a scris un mesaj deosebit cu ocazia zilei de naștere a micuței sale Victoria.

„Prinţesa mea, azi e ziua ta! Acum doi ani aşteptam cu mare nerăbdare să te vedem, să te atingem, să-ţi mirosim mireasma de bebeluş, să te strângem în brate şi să ne uităm la tine ca la o icoană. După doi ani împreună pot să spun că viaţa a început cu adevărat atunci când ai venit la noi.

Atâta bucurie cât ne dăruieşti tu, atâta speranţă, fericire… când mă uit la tine îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru darul lui. Îţi mulţumim că ne-ai ales, draga mamei frumoasă şi deşteaptă. Mami, tati şi suri te iubesc până la cer şi înapoi!”

Probleme de sănătate pentru mezina familiei Clonda

Cu câteva zile în urmă, Gabi și Tavi Clonda își făceau un milion de griji din cauza problemei de sănătate a mezinei. Iris a mai acuzat aceleași stări de rău chiar și cu o zi înainte de botezul său.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.