Horoscop zilnic: marți, 17 septembrie 2019! Unele zodii trebuie să fie foarte atente

Ziua de 17 septembrie aduce liniște și momente frumoase pentru cea mai mare parte a nativilor. Cu toate acestea, unele zodii trebuie să fie atente, pentru că vor avea parte de situații neplăcute, în special în plan sentimental.

Horoscopul zilei de marți, 17 septembrie

E marți, însă astrele îți aduc noroc, mai ales dacă ești născut în zodia Gemeni. Nici Fecioarele nu o duc tocmai rău astăzi, întrucât proiectele profesionale în care se implică vin cu vești bune. În plus, viața sentimentală traversează o perioadă cât se poate de liniștită.

Berbec
Unele lucruri cer o schimbare radicală, dar nu trebuie să te ocupi doar de efecte, ci şi de cauza lor. Ca atare, caută cu atenție sursa problemelor tale, pentru a ști exact unde trebuie să intervii. Nu te mulţumi, însă, cu schimbarea câtorva fleacuri. E momentul tău, așa că profită de el.

Berbec
Unele lucruri cer o schimbare radicală, dar nu trebuie să te ocupi doar de efecte, ci şi de cauza lor. Ca atare, caută cu atenție sursa problemelor tale, pentru a ști exact unde trebuie să intervii. Nu te mulţumi, însă, cu schimbarea câtorva fleacuri. E momentul tău, așa că profită de el.

Rac
Ai nevoie de ajutor pentru a depăşi un moment de slăbiciune fizică. Ascultă sfaturile experimentate ale unei persoane care a trecut deja printr-o astfel de situație şi a depăşit cu bine impasul. Foloseşte reţeta sa de succes şi îţi vei reveni la normal în scurt timp.

Leu
Iubirea te stimulează la gesturi de care, uneori, nici tu nu ştiai că eşti capabil. Eşti pregătit să-i demonstrezi persoanei iubite de ce eşti în stare şi ai fi de-a dreptul încântat să vezi că şi el se implică la fel de entuziast şi de tonic în planul propus de tine. Împreună veţi fi capabili să mutaţi și munţii din loc.

Fecioară
Eşti stresat, dar nu cumva exagerezi gravitatea unor lucruri? Prea le iei la bani mărunţi şi diseci firul în patru fără rost, prea stai şi analizezi când lucrurile ar putea reveni mult mai uşor la normal. Fă-le şi tu mai relaxat, chiar şi cu un dram de superficialitate, pentru că a le lua pe toate atât de în serios nu e în beneficiul tău.

Balanţă
În felul tău, atât cât poţi, vei oferi ceva din grija ta spaţiului care te înconjoară şi chiar dacă gestul e minuscul la nivel planetar, contează pentru inima ta. Fie că ridici de pe jos o hârtie aruncată de altul sau repari un punct slab din oraşul în care trăieşti, simţi că echilibrul se restabileşte pe planetă.

Scorpion
Aduni alături de tine întreaga familie şi discutaţi laolaltă despre viitor. Ai vrea să treacă mai repede timpul ca să ajungi acolo unde vă doriţi cu toţii, dar graba nu e lucrul de care ai nevoie acum. Va veni şi momentul mult aşteptat, trebuie doar să ai puțină răbdare.

Săgetător
Visezi frumos, dar vei vedea că ceea ce se naşte acum în mintea ta e mai mult decât atât, pentru că un proiect se clădeşte chiar sub ochii tăi. Tu eşti arhitectul şef, tu eşti creatorul, tu eşti inginerul care transpune în realitate acest vis, dar primul pas e să laşi imaginaţia să zboare în voie până la acel nivel în care deja ştii mult mai clar ce doreşti.

Capricorn
Pregăteşti o călătorie importantă şi, pentru că nu vrei să laşi nimic la voia întâmplării, te concentrezi de pe acum la ceea ce se va întâmplă atunci. Faci rezervări, dai telefoane peste telefoane, poate chiar ai început deja să-ţi pregăteşti bagajul. Cert e că atenţia ta se îndreaptă prioritar spre acea deplasare.

Vărsător
Aştepţi mult de la oameni, dar mai întâi trebuie să pretinzi mai mult de la tine. Încearcă să te implici și vei vedea că lucrurile se vor îmbunătăți în scurt timp. Știi vorba aceea, schimbarea începe cu tine.

Peşti
Visezi până departe şi îţi faci planuri excelente care au la bază o situaţie materială mult mai bună. Ai toate şansele să duci aceste obiective la îndeplinire foarte curând, mai ales dacă pui în joc toate talentele, toate cunoştinţele acumulate, şi, bineînțeles, umărul la treabă.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.