Miracol după 4 luni! Mihai Constatinescu a ieșit din comă și a făcut primii pași!

O veste șocantă a apărut în mass-media la sfârșitul săptămânii trecute. ”Mihai Constantinescu a murit”, a fost informația care a bulversat opinia publică, numai că – din fericire – totul s-a dovedit a fi doar fake news.

Starea lui Mihai Constantinescu s-a îmbunătățit, în ultimele zile, iar reprezentanții spitalului au oferit ultimele informații despre îndrăgitul cântăreț.

Mihai Constantinescu este mai bine și ar fi hrănit pe gură, ceea ce înseamnă, bineînțeles, o evoluție în situația dată.

A fost pentru prima data când s-au transmis informații oficiale despre Mihai Constantinescu, iar toți cei care l-au cunoscut și i-au ascultat melodiile speră ca starea sa de sănătate să fie din ce în ce mai bună.

”Mihai Constantinescu se simte mai bine! Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă.

Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi.

Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice, spre marea mulțumire a soției sale, Simona, care este nelipsitită de lângă el. Zilnic, vine și stă lângă Mihai”, a declarat o sursă apropiată familiei, conform stirilekanald.ro.

O carieră muzicală extraordinară

Mihai Constantinescu s-a născut pe 4 ianuarie 1946, în București. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în 1973.

În anul 1972, termină Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul Mondial. În această perioadă încep să-i apară primele piese. A fost și momentul când a lansat piesa “Păpușa”.

Mihai Constantinescu a mai cântat cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin. Primele înregistrări au fost făcute la solicitarea lui Titus Munteanu, din repertoriul francez.

Titus Munteanu l-a remarcat pe Mihai Constantinescu la una dintre audițiile organizate de clasa Floricăi Orăscu. Mihai Constantinescu a făcut parte și din trio-ul lansat de Titus Munteanu, alături de Olimpia Panciu și Marius Țeicu. În anul 1999, artistul editează în format single piesa de mare succes “Iubiți și câinii vagabonzi”.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.