Nepoțelul Cristinei Pucean a murit, la numai 3 ani! De-a dreptul sfâșietor ce a pățit micuțul

Cristina Pucean este devastată de durere! Nepoţelul dansatoarei, copilul care zilele trecute împlinise trei anişori, a murit. Vestea a fost dată de Cristina Pucean prin intermediul reţelelor de socializare, fără a explica ce s-a întâmplat. Acum însă, avem noi detalii referitoare la tragedia din familia dansatoarei.

Sâmbătă, dis-de-dimineaţă, Cristina Pucean a anunţat moartea nepoţelului ei, schimbându-şi fotografia de profil de pe reţelele de socializare. Internauţii i-au transmis sincere condoleanţe şi au întrebat de nenumărate ori ce s-a întâmplat cu micuţul.

Cristina Pucean nu a dorit să ofere detalii acum, iar un apropiat a precizat în mediul online că dansatoarea va explica totul după ce se va mai linişti şi îşi va mai pune ordine în gânduri, fiind cea mai grea cumpănă a familiei sale.

Cu toate acestea, o rudă a Cristinei Pucean a găsit puterea să răspundă uneia dintre întrebări şi a menţionat că micuţul a murit intoxicat, după ce locuinţa în care se afla a izbucnit în flăcări.

„Din motive familiare după tragicul accident, țin să menționez că familia Cristinei trece printr-o încercare foarte grea a vieții sale, prin urmare rog toate persoane apropiate, cât și persoanele care o iubesc să înțeleagă situația neplăcută în care se află! Rog persoanele care o iubesc pe Cristina să nu mai deranjeze cu fel de fel de întrebări despre necazul tragic din familie. Când Cristina se va liniști și își va pune ordine în gânduri va avea grijă să vă transmită toată suferința și necazul ei momentan dorește a fi strict familiar! Va mulțumesc pentru înțelegere!🙏🏻🙏🏻”, a transmis un apropiat al Cristinei Pucean.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.