Supărare mare în familia Gabrielei Cristea. Fetița cea mică are probleme serioase de sănătate chiar înainte de botez! Gabriela Cristea și Tavi Clonda, de urgență la spital. Ce a pățit micuța Iris

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns de urgență la spital cu fetița Iris astăzi, cu o zi înainte de botez. Se pare că Iris a înghițit apă din mare și a făcut enterocolită.

Părinții micuței au ajuns la spital destul de îngrijiorați, iar apoi, după ce a consultat-o doctorul, Gabi și Tavi s-au mai liniștit.

Gabriela Cristea, la spital cu micuța Iris

Botezul este programat pentru ziua de mâine, 6 septembrie 2019. La acest eveniment sunt așteptați 100 de oameni, printre care se numără familia, prietenii mai cunoscuți sau ceva mai celebri. Nu e exclus ca la petrecere să revedem aceleași figuri mondene printre care Oana Roman, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sau cuplul Pestrițu-Steblea.

„A făcut o enterocolită, am fost ieri cu ea la doamna doctor şi e ok… În sensul cât poate să fie de ok. Azi trebuia să dăm analizele, dar nu am avut de la ce, n-a făcut ce trebuia”, a declarat Gabriela Cristea, scrie româniatv.net.

Pregătirile pentru botez, în toi

„Petrecerea de botez o să fie un pic mai mare, cum a fost şi la Victoria. 100, 100 şi ceva de persoane. Este rezonabil. Prieteni apropiaţi, familie, aşa ne-am gândit”, a declarat Tavi Clonda.

„Botezul o să fie unul tradiţional, o să avem ursitoare, animatori pentru copii. La ora 11 se taie filmul pentru copii, inclusiv pe ale mele vreau să le ducem la culcare pentru că pentru noi ora 11 este foarte târziu… Noi la 10 suntem cu toţii în pătuţ. Adică ele… O să facem şi un fel de dansul mirilor, o să fie… dansul botezului, band, o să interesant”, au declarat cei doi soți recent.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.