Tu folosești un echipament profesional de curățat cartofi?

Cartoful este unul dintre cele mai folosite legume din bucătărie profesională, de aceea pentru o productivitate crescută este nevoie de o serie de echipamente speciale care să ușureze curățarea, spălarea, prăjirea acestora. De aceea, ca prim pas, ia-ți o mașină curățat cartofi de ultimă generație. Este soluția ideală.

Există acum multe modele de aparate automate de curățat cartofi, care de care mai avansate tehnologic și care permit un randament uimitor.

Mașinile electrice de curățat cartofi reduc timpul și efortul efectuat pentru a îndepărta manual cojile. A curăța o cantitate mare de cartofi în câteva minute, a gestionați rapid legumele și fructele cu coajă apăsând pe un buton este o adevărată binecuvântare pentru o bucătărie profesionistă. Un astfel de echipament decojește precis, eliminând orice risipă în ceea ce privește pulpa sănătoasă a cartofilor.

Permite mașinii de decojit cartofi să îndeplinească această sarcină solicitantă pentru personalul tău angajat!

Cum alegi o mașină de curățat cartofi profesională?

Există puțini oameni care nu adoră să mănânce cartofi, dar toți spun că urăsc curățarea acestora, deoarece această operațiune executată manual necesită timp și atenție.

Sunt tocmai lucrurile care lipsesc în multe bucătării de restaurante, iar faptul că proiectanții oferă celor interesați mașinării care-i scutesc de această corvoadă pe angajați, nu poate să fie decât de salutat.

În funcție de nevoile pe care orice unitate horeca le are, se pot achiziționa acum echipamente de curățat cartofi performante, ce se pot utiliza și pentru curățat de coajă alte legume, perfect adaptate nevoilor fiecărui client, atât ca randament, cât și ca dimensiuni și complexitate.

Realizate din cele mai bune materiale existente pe piață, ele sunt garantate a funcționa fără probleme vreme îndelungată, în condițiile unei exploatări intensive.

Mașinile de curățat profesional cartofi sunt realizate în întregime din oțel inoxidabil, deoarece acest material garantează o soliditate mare, chiar și la utilizare intensivă. Selectarea grosimii la care să se curețe cojile de cartofi este un atribut de mare ajutor personalului din bucătărie. În plus, fiind vorba de anumite echipamente automate, prin utilizarea lor se realizează și o vizibilă creștere a productivității muncii.

Mașinile de curățat cartofi se pot întreține extrem de ușor și au și un sistem de siguranță performant, care previne accidentele de muncă extrem de periculoase ce pot apărea într-o bucătărie profesională, unde munca se face sub presiunea timpului.

Niciun expert dintr-o bucătărie de restaurant nu va reuși să curețe atât de bine o cantitate mare de cartofi precum o face un astfel de utilaj anume proiectat în acest sens, de aceea este un echipament foarte util în toate unitățile horeca ce utilizează la gătit cantități mari de cartofi.

Comandă de la TC Romania Crown Cool mașina de curățat cartofi potrivită!

Echipamentele de curățat cartofi pot să aibă randamente și dimensiuni diverse, așa încât fiecare unitate își poate procura exact mașina care îi trebuie.

În doar câteva minute se poate decoji un sac întreg de cartofi, iar aceștia ies curați perfect, deoarece anterior se elimină din echipamentul în cauză atât reziduurile constând în cojile de cartofi, cât și apa de spălare.

Pur și simplu trebuie să îi scoți din recipientul în care sunt depozitați după curățare și, dacă mai ai nevoie de o altă cantitate de cartofi, nu trebuie decât să reumpli mașina minune.

Cele mai multe modele de echipamente de curățat cartofi sunt compacte, simplu de instalat și conectat la o sursă de apă.

Se pot folosi atât pentru cartofi, dar și pentru morcovi și alte produse similare. Legumele se introduc în echipament prin partea superioară, iar capacul se închide sigur, etanș.

Panoul de control are o fiabilitate îmbunătățită împotriva umidității și a stropilor de apă, funcție de autodrenare a deșeurilor la scurgere și un sistem antiretur în coloanele de intrare a apei.

Noile modele de mașini de curățat cartofi au o eficiență energetică deosebită, datorită gradului de optimizare actuală al motoarelor cu care sunt echipate.

Permite unei mașini performante de decojit cartofi să îndeplinească această sarcină solicitantă pentru personalul tău angajat. Comand-o chiar azi de la TC Romania Crown Cool!


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.