De ce a murit Mihai Constantinescu. Cauza decesului marelui artist. Curg râuri de lacrimi!

Artistul simbol, îndrăgit de milioane de români s-a stins din viaţă marţi, 29 octombrie, în jurul orei 19:10. Mihai Constantinescu se afla pe patul de spital încă din luna mai, după ce a fost găsit inconştient în casă de Simona, partenera lui de viaţă.

Mihai Constantinescu a lăsat în urmă râuri de lacrimi! Milioane de români care i-au apreciat munca şi toţi apropiaţii săi îl plâng acum pe marele artist. Mihai Constantinescu a pierdut lupta cu moartea la cinci luni de când a fost găsit inconştient de partenera sa de viaţă, Simona.

Marţi, 29 octombrie, la 73 de ani, Mihai Constantinescu s-a stins din viaţă. Artistul a suferit două intervenţii la inimă în ultimii ani, ultima operaţie având loc în urmă cu 2 ani.

Cântăreţul se afla în secţia de Terapie Intensivă, în stare gravă, marţi, 29 octombrie, când a suferit un stop cardio-respirat. Medicii au încercat imposibilul! Timp de 50 de minute, au aplicat manevrele de resuscitare, dar din păcate, fără succes.

Marele artist Mihai Constantinescu suferea de stenoză aortică strânsă, hipertensiune pulmonară medie, cardiopatie valvulară şi insuficienţe respiratorii.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.