Guvernul Orban (PNL) sustine continuarea programului START-UP NATION

 

Prim-ministrul desemnat, Ludovic Orban, alaturi de o delegatie PNL au avut in data de 21 octombrie 2019 o intalnire cu o delegatie a Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.

In cadrul intalnirii s-a discutat despre importanta continuarii si imbunatatirii programului “Start-Up Nation”, necesitatea existentei unui Minister concentrat pe antreprenoriat, IMM-uri si mediu de afaceri, precum si infiintarea unui Consiliu Consultativ al PM in cadrul caruia sa fie prezenti principalii stakeholderi din domeniul antreprenoriatului, educatiei, socialului, academi, etc.

Presedintele CNIPMMR Florin Jianu, prezent in data de 22 octombrie 2019, la emisiunea BiziLIVE (Departamentul Financiar), in cadrul careia se discuta cum ar trebui imbunatatit programul Start-up Nation, a declarat : ”Am avut o intalnire chiar ieri cu o delegatie a PNL-ului (nr: delegatia PNL condusa de premierul desemnat, Ludovic Orban) si le-am expus aceste propuneri (nr: de imbunatatire a programului Start-up Nation), ei (nr: delegatia PNL) au sustinut ca vor continua acest program (nr: Start-up Nation), cu conditia imbunatatirii, eficientizarii si atunci aceste lucruri pot fi facute.”

Declaratia poate fi vizualizata mai jos:

 

 

 

Programul Start–up Nation este un program de încurajare și de stimulare a înființării și dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii, implementat de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (MMACA), prin care antreprenorii pot obtine 200.000 lei nerambursabili de la stat.

In prima editie au primit finantare 8400 de antreprenori (2017), in ce-a de-a doaua editie (2018-2019) au primit finantarea 10.000 de antreprenori (unele proeicte sunt inca in derulare) iar pentru editia urmatoare (2019-2020), conform procedurii, vor primi finantarea de 200.000 lei 10.000 de beneficiari din Romania.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top