Iti mai amintesti de Cristina şi Andrei de la MPFM? Cat de mult s-au schimbat…. Ce s-a aflat astazi despre ei

Cristina şi Andrei au fost doi dintre cei mai iubiţi foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu. Chiar dacă erau şi dăţi în care erau implicaţi în diferite scandaluri, oamenii i-au apreciat pentru că ştiau să spună lucrurilor pe nume.

Andrei şi Cristina de la MPFM, tranformare uluitoare

Andrei şi Cristina s-au schimbat foarte mult din punct de vedere fizic în toţi aceştia ani de când s-a încheiat competiţia. Cei doi s-au apucat de sport în mod intensiv, iar transformarea este una pe măsură. Trebuie să recunoaştem, însă, că Cristina şi-a făcut şi anumite îmbunătăţiri la nivelul feţei. Nu ne credeţi? Vă invităm să urmăriţi mai multe imagini cu cei doi în galeria foto.

Andrei şi Cristina s-au căsătorit în 2017

Andrei şi Cristina au intrat în competiţia MPFM penru a-şi găsi sufletele pereche şi se pare că aceasta a fost cea mai bună decizie a vieţii lor, pentru că s-au întâlnit, s-au văzut, s-au plăcut şi…ce-a mai rămas de făcut? Să se îndrăgostească, exact.

Cei doi au petrecut un an în competiţie, iar la ieşirea din casă au decis să continue relaţia afară. În plus, lucrurile au decurs foarte bine pentru cei doi, iar în urmă cu doi ani, în luna august, Cristina şi Andrei au devenit o familie, după ce s-au căsătorit. Amândoi au fost extrem de frumoşi şi de eleganţi, întreaga zi devenind una de neuitat pentru ei.

Cristina şi Andrei au decis după nuntă să plece din ţară şi s-au mutat în străinătate, acolo unde au început o viaţă nouă. Cei doi muncesc din greu pentru a-şi îndeplini visurile, dar nu uită să păstreze legătura cu oamenii care le-au fost alături în timpul competiţiei MPFM.

De altfel, fanii aşteaptă cu mare nerăbdare şi marea veste, aceea în care cei doi ar putea anunţa că familia se va mări.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.