REZULTATE BOMBĂ la alegeri! Se răstoarnă toate estimările! CREŞTERE SPECTACULOASĂ în ultimele ore

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că se va implica în negocierile din Parlament pentru a reuși să formeze o majoritate solidă în jurul PNL.

”După această victorie sunt multe lucruri de făcut. Mă voi implica pentru a forma o nouă majoritate formată din partidele democratice, partide care ne vor duce spre România normală. Vă garantez că voi fi un președinte profund implicat. Este o înfrângere semnificativă pentru PSD, dar trebuie să fim realiști: am câștigat o bătălie, dar războiul nu a fost câștigat. Trebuie să mergem la vot și la locale, și la parlamentare. Abia atunci când PSD va fi trimis în opoziție vom putea să facem România așa cum ne-o dorim noi, cu toții.”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a câștigat un nou mandat, și ultimul, de președinte al României. Conform sondajului exist-poll realizat de CURS – Avangarde pentru ora 21, care ia în calcule rezultatele până la ora 19, fără cele din Diaspora, Iohannis a obținut 64,8% din voturile exprimate în ţară, iar Viorica Dăncilă 35,2%.

”România a câștigat! România modernă, România europeană, România normală a câștigat azi. Românii au fost eroii, au mers într-un număr impresionant să voteze și e cel mai mare câștigă, că au mers la vot. O mețiune specială pentru românii din diasporă, care au mers într-un număr extraordinare de mare la vot.

E o victorie importantă, e cea mai categorică victorie obținută vreodată împotriva PSD. Primesc această victorie cu bucurie, mulțumire, modestie și cu încredere în România. Vă promit, azi, aici, în această seară că voi fi președintele tuturor românilor, și a celor care m-au votat, și al celor care nu m-au votat.”, a declarat Klaus Iohannis.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top