Critic National
A MURIT! Viorica Dăncilă este în doliu! Momente grele pentru fostul premier al Romaniei, Critic National

A MURIT! Viorica Dăncilă este în doliu! Momente grele pentru fostul premier al Romaniei

Sunt momente grele pentru Viorica Dăncilă. Mătușa fostului prim-ministru al României, singura din partea mamei, a încetat din viață, iar acum Viorica Dăncilă trebuie să se ocupe de toate pregătirile pentru înmormântare.

Mătușa Vioricăi Dăncilă, unica din partea mamei, a murit, anunță RomâniaTV. Deși nu se știe cauza exactă a morții, se cunoaște faptul că femeia era destul de în vârstă și că avea multe probleme de sănătate.

Viorica Dăncilă este în doliu

Se pare că fostul premier era foarte apropiat de mătușa ei, care locuia de ceva vreme în apartamentul Vioricăi Dăncilă de la Videle. Mai mult, Viorica Dăncilă ajuta și la îngrijirea femeii, care se confrunta cu niște probleme de sănătate.

Cum femeia nu avea alte rude, Viorica Dăncilă va fi cea care se va ocupa de toate aranjamentele pentru înmormântare.

Viorica Dăncilă nu are copii biologici

Viorica Dăncilă și soțul ei nu au copii biologici, unicul lor copil fiind Victor, fiul pe care l-au adoptat atunci când fostul premier avea 26 de ani. Ulterior, Viorica Dăncilă a motivat decizia de a nu mai face copii, explicând că nu și-ar dori să apară diferențe și frustrări între copilul biologic și cel adoptat.

„Mama mea mi-a spus un lucru: ‘Dacă vei face un copil al tău, vei face diferențe. Ai grijă’”, declara Viorica Dăncilă, la Antena 3. „Atunci s-a dus o luptă în mine, mi-a fost teamă că va exista această diferență, și am decis să nu mai facem un copil. Soțul a fost de acord.”


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi