Critic National

BREAKING NEWS. Stire confirmata 100%, Cornel Galeș a murit Cu cine se afla în mașină și unde plecau! Povestea tragediei din Spania

Silviu Lepădat, impresarul dar, în același timp, prieten la cataramă cu Galeș a aflat de tragedia petrecută duminica aceasta. El a făcut primele declarații și a dat detalii incredibile despre momentul accidentului.

„Sunt șocat și îndurerat de această veste și îmi pare foarte rău de Cornel. Imediat ce am aflat vestea mi-am sunat prietenii din Valencia să-i întreb dacă este adevărat. Ei mi-au spus că da.

Cornel se afla în mașină cu Sorin, prietenul lui din Valencia, și meregau împreună să mănânce la un restaurant cu specific românesc care le plăcea foarte mult și pe care îl frecventau ori de câte ori se duceau acolo.

Nu au mai ajuns, pentru că au făcut accident. Mâine voi afla mai multe detalii de la poliție”, a declarat Silviu Lepădat, pentru wowbiz.ro.

Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș, a declarat potrivit Wowbiz, că bărbatul a murit într-un accident de mașină îngrozitor, el fiind cel care se afla la volanul automobilului.

Cutremurător este faptul că nașa lui Galeș a fost sunată de un român care i-a dat vestea tristă și, atunci când a vrut să afle mai multe informații, a fost refuzată pe motiv că acest lucru încalcă legea, ea nefiind rudă de sânge.

„Erau trei în mașină. Cornel era la volan. Nu avea centură. Cineva a intrat în el și a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo.

Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic…„, a declarat nașa lui Cornel Galeș, potrivit Wowbiz.

loading...

Add comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.