Critic National
Cum arată acum Michael Schumacher. E schimbat total la 6 ani de la accident! Imaginea care a șocat lumea, Critic National

Cum arată acum Michael Schumacher. E schimbat total la 6 ani de la accident! Imaginea care a șocat lumea

Duminică, 29 decembrie 2019, s-au împlinit șase ani de la ziua fatidică în care Michael Schumacher a avut un accident cumplit în timp ce schia în Alpii Francezi. În tot acest timp, familia celebrului pilot a decis să nu ofere prea multe informații despre starea lui de sănătate sau să facă publice imagini, dar la începutului acestui an, el a fost surprins pe terasa vilei sale din Elveția.

De curând însă, un reputat medic italian a oferit o imagine despre modificările suferite de o persoană, care a trecut printr-un accident grav, exact ca cel al lui Michael Schumacher.

Dr. Nicolae Acciarri, mărturii despre afecţiunile vizibile ale lui Michael Schumacher

În cadrul unui interviu pe care l-a acceptat să-l dea recent, Nicolae Acciarri, neorochirurg la spitalul Bellarria din Bologna, a creionat care ar putea fi afecţiunile vizibile suferite de Michael Schumacher, la şase ani de la accidentul petrecut la schi.

“Trebuie să fiu prudent în afirmaţiile pe care le fac, pentru că nimeni nu e sigur despre diagnosticul lui, iar foarte puţine aspecte sunt dezvăluite. E clar că, dacă mă raportez la cazul campionului (n.r.: Michael Schumacher), la şase ani de la trauma suferită, s-a schimbat, din cauza traumei la creier suferite, dar şi din cauză că e imobilizat la pat. Organismul se deterioriează, muşchii se atrofiază, iar conformaţia corpului se modifică”, a declarat Nicolae Acciarri pentru Motorsport.com.

Cum arată acum Michael Schumacher. E schimbat total la 6 ani de la accident! Imaginea care a șocat lumea, Critic National

Pe 3 ianuarie 2019, Michael Schumacher a schimbat prefixul… a împlinit 50 de ani.

“Starea în care se află necesită o atenţie medicală sporită. Schumi va lua contact cu cei apropiaţi pentru a-l menţine activ, dar va avea nevoie şi de o echipă medicală pentru a preveni traume ulterioare, pe termen lung. Mă refer la prevenirea atrofiei musculare, osteoporozei şi chiar la prevenirea afectării altor organe. Totuşi, e greu de spus care e starea sa de sănătate acum”, a mai spus neurochirurgul italian Nicolae Acciarri, conform sursei citată mai sus.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi