Critic National
Din pacate, este adevarat! A fost adusa plina de sange, la spital!, Critic National

Din pacate, este adevarat! A fost adusa plina de sange, la spital!

Timpul trece, iar veştile bune pentru familia Melencu par a fi tot mai îndepărtate, tragedia fiind una fără margini. Cum o problemă nu vine niciodată singură, mama Luizei Melencu a ajuns la spital.

Cazul Caracal bântuie în continuare sufletele tuturor, iar veştile bune legate de dispariţia celor două fete s-au împuţinant considerabil. Familiile sunt mai mult decât distruse, neexplicându-şi de ce sunt nevoite să treacă prin această cumplită tragedie. Familia Melencu este disperată şi speră la o minune în fiecare zi.

Stresul, nopţile nedormite şi lacrimile care au curs pe chipul Monică Melencu, mama Luizei, au dus-o pe femeie direct în spital. Mama fetei a ajuns sâmbătă seară, la Spitalul Judeţean din Craiova, cu o sângerare nazală care părea că nu se mai opreşte. În cele din urmă, medicii au consultat-o şi i-au dat un tratament.

„S-a prezentat în Unitatea de Primiri Urgenţe la ora 19.46. La prima evaluare, pacienta conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator, cu valori normale ale tensiunii arteriale, însă prezentând un epistaxis anterior, adică o sângerare nazală. A fost evaluată de medicul urgentist, apoi de către medicul ORL-ist. S-a diagnosticat un epistaxis anterior pentru care a primit o reţetă şi sfaturi de urmat la domiciliu. Pacienta a fost eliberată din UPU, în urmă cu câteva minute. (…) Este o fragilitate vasculară ce poate fi considerată ca fiind o manifestare, în contextul în care dumneaei se află: a plâns foarte mult în ultima perioadă, perioadă de stres”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova pentru Mediafax.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi