Critic National
DOLIU imens în muzică! Artista a murit a doua zi de Crăciun! Familia a ținut tot ascuns și nu a vrut să anunțe decesul, Critic National

DOLIU imens în muzică! Artista a murit a doua zi de Crăciun! Familia a ținut tot ascuns și nu a vrut să anunțe decesul

Tragedie în lumea muzicii. Kelly Fraser, artista pop canadiană care a atras atenția pentru că a cântat în limba inuită a eschimoșilor, a murit la numai 26 de ani, relatează The Guardian.

Thor Simonsen, prietena și producătorul lui Fraser, a spus că familia cântăreței i-a transmis că artista a murit în a doua zi de Crăciun, dar a refuzat să facă publice informații cu privire la cauzele morții.

Kelly Fraser a crescut în Sanikiluaq, Nunavut, Canada și locuia în Winnipeg, Manitoba. Ea era cunoscută în special pentru că a promovat limba inuită, vorbită de comunitățile aborigene de eschimoși. În 2014, Kelly Fraser a lansat Isuma, albumul său de debut, iar apoi în 2017 a scos și al doilea său album, Sedna. Fraser a fost „extrem de pasionată în încercarea de a îmbunătăți condițiile pentru inuți”.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi