Critic National
„L-au omorat pe tata!” Anunt cutremurator facut de un concurent de la Chefi la Cutite, Critic National

„L-au omorat pe tata!” Anunt cutremurator facut de un concurent de la Chefi la Cutite

Emisiunea Chefi la cuţite are menirea de a-i relaxa pe oameni, de a-i învăţa tainele bucătăriei şi de a-i inspira. Iată, însă, că dincolo de toate astea, show-ul de la Antena 1 prezintă şi poveşti de viaţă cutremurătoare.

Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuţite le-a adus telespectatorilor în atenţie preparate gustoase, tenisuni în timpul probelor, emoţii, dar şi poveşti de viaţă terifiante. Acesta este şi cazul lui Ali Bezjat, un tânăr născut în Afganistan. Acesta a fost concurent în acest sezon, însă nu a reuşit să ajungă în niciuna dintre echipe.

Ali Bezjat a ajuns în România, după ce a decis, efectiv, să scape de moarte. Tânărul s-a născut şi a trăit în Afganistan. El a studiat până la vârsta de 12 ani, iar mai apoi s-a înrolat în armata americană. Un act de curaj, am putea spune, ţinând cont că în această ţară, talibanii îi ucid pe toţi cei care sunt împotriva lor şi sunt de partea armatei Statelor Unite.

Acesta a fost şi cazul lui Ali Bezjat, care a fost la un pas să fie ucis de talibani. Cel care i-a salvat viaţa a fost, însă, tatăl lui, care s-a sacrificat pentru ca fiul lui să poată să trăiască. Astfel, Ali Bezjat a reuşit să fugă. El s-a urcat în primul TIR care i-a ieşit în cale, acolo unde a rezistat timp de 16 ore fără mâncare şi fără apă.

Viaţa l-a adus pe tânăr în Rădăuţi, aici unde a primit o a doua şansă la viaţă. A învăţat limba română, s-a angajat la o pizzerie şi a luat viaţa de la zero, aici, în România, departe de casă, însă cu speranţa unei vieţi mai bune, departe de pericol.

„Într-o seară eram acasă cu mama, cu tata, cu sora, cu fratele mai mic care era afară şi se juca cu copiii. Era 7 seara. A venit acasă obosit, tremura şi zicea: «Ali, fugi! Ali, fugi, că au venit talibanii». Am fugit pe uşa din spate, tatăl meu a ieşit la ei şi le-a spus că nu sunt acasă de o săptămână. Eu am luat nişte bani de la o vecină şi am fugit cu un taxi până în graniţa Pakistanului. Pe tata l-au tăiat acolo la poartă, l-au omorât”, a spus Ali Bezjat.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi