Critic National
Reacția lui Mihai Mitoșeru, după ce s-a aflat că Noemi are un nou iubit. Prezentatorul TV nu a mai ținut cont de nimic și a spus tot: ”O duce în fiecare seară acasă…”, Critic National

Reacția lui Mihai Mitoșeru, după ce s-a aflat că Noemi are un nou iubit. Prezentatorul TV nu a mai ținut cont de nimic și a spus tot: ”O duce în fiecare seară acasă…”

După 13 ani de relație, Mihai Mitoșeru și Noemi au pus punct. Decizia a fost una grea pentru amândoi, iar sentimentele există și acum. Prezentatorul TV vorbește foarte frumos despre fosta lui soție și vorbesc mai des decât ne-am fi imaginat.

Au divorțat, dar au rămas prieteni. Mihai Mitoșeru și Noemi au rămas în relații bune chiar și după ce s-au despărțit. Prezentatorul TV de la Kanal D a suferit enorm după această decizie grea, iar acum speră că soarele va răsări și pe strada lui.

Noemi și Mihai Mitoșeru nu s-au despărțit cu scandal. Recent, au apărut informații că în viața fostei soții a lui Mihai a apărut un nou bărbat. Mihai Mitoșeru a vorbit, în exclusivitate pentru VIVA!, despre acest subiect delicat.

”Noemi e fată cuminte, nu este cu nimeni, nu are nicio relație. Da, este adevărat, există un pilot care o duce în fiecare seară acasă, acela este cumnatul ei. Ea nu are mașină și cumnatul o duce el în fiecare seară, de la muncă.

Noi vorbim mereu, am vorbit și ieri, și alaltăieri. Sigur aș ști dacă ar fi cineva în viața ei. Mă las în voia lui Dumnezeu, nu-mi mai planific nimic.

Bai, sincer, cred că încă o mai iubesc. Adica dragostea nu trece așa de ușor după 13 ani. Dar nu-mi mai fac planuri. Ce-o vrea Dumnezeu, aia să se întâmple.”

Mihai Mitoșeru divorțează de Noemi. Prezentatorul a făcut primele declarații despre despărțirea de soție. Plănuiau să facă cununia religioasă, dar acum vor semna actele de divorț.

Prezentatorul TV a decis să divorțeze de femeia care i-a fost alături timp de 13 ani. O iau pe drumuri separate la 4 ani de când au făcut cununia civilă. Mihai Mitoșeru a scris un mesaj emoționant pe una dintre rețelele de socializare.

„Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am holtarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm!

Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei! Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa!

Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!’, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi