Critic National
ULTIMA ORĂ. Mihaela Enache a murit chiar înainte de Revelion. A fost bătută de soț cu scaunul, iar acum și-a dat ultima suflare, Critic National

ULTIMA ORĂ. Mihaela Enache a murit chiar înainte de Revelion. A fost bătută de soț cu scaunul, iar acum și-a dat ultima suflare

Mihaela Enache a murit înainte de Revelion, după ce a stat internată în spital mai bine de trei săptămâni. A ajuns să lupte pentru viața ei până în ultima clipă din cauza soțului, care a bătut-o cu bestialitate cu un scaun.

Bărbatul este psiholog în cadrul Poliției de Frontieră Vaslui și, în tot timpul în care soția lui a stat în spital, el a rămas în libertate. Poliția a deschis acum dosar după moartea Mihaelei Enache.

Asistenta Mihaela Enache a murit înainte de Revelion

Este doliu la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, zguduit de un scandal fără precedent. Mihaela Enache, una dintre cele mai apreciate asistente, s-a stins din viață seara trecută pe patul unui spital din Iași.

Inima ei a încetat să mai bată, după aproape trei săptămâni de comă după ce a fost snopită de soțul ei cu un scaun. Apropiații femeii susțin că bărbatul său ar fi otrăvit-o cu antigel, relatează vremeanouă.ro.

Mihaela Enache a fost umilită și bătută cu scaunul chiar de ziua națională a României. Despre violențele domestice la care era supusă știau și colegii ei de muncă, pentru că de multe ori a mers la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde lucra, cu vânătăi pe tot corpul. Una dintre colegele sale a mărturisit că soțul criminal era pasionat de jocurile de noroc și folosea și banii ei.

“Spunea că nu mai poate trăi alături de el, că mereu o bate. A bătut-o și de 1 decembrie, a bătut-o și miercuri (n.r.: 4 decembrie), cu o zi înainte de a se interna în spital.

De multe ori soțul îi lua cardul pe care îi intra salariul, iar banii îI băga în jocurile de noroc. Ne-a spus că din cauza bătăilor de multe ori a fost nevoită să plece de acasă de frica lui”, a declarat una dintre colegele Mihaelei Enache în urma cu trei săptămâni, conform sursei citată mai sus.

Soțul asistentei Mihaela Enache, în libertate

În acest caz au fost deschise două dosare penale, unul pentru vătămare corporală din culpă, iar al doilea pentru violență în familie, după ce chiar fratele asistentei a depus plângere la poliție. Miercuri, 11 decembrie, oamenii legii au efectuat o amplă percheziție în locuința lui Mihai Enache, pentru a vedea dacă acuzațiile de violență în familie se confirmă. “Colegii nostri fac cercetări pentru administrarea probatoriului privind infracțiunea de violență în familie”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui la acea vreme, potrivit sursei citată mai sus.

Presa locală a mai relatat că, teatral, polițistul de frontieră a lăsat în tot acest timp impresia că este foarte afectat de cele întâmplate, de parcă nu el ar fi fost motivul pentru care asistenta a ajuns pe patul de spital.

Pentru a puncta și mai mult la capitolul imagine, Mihai Enache s-a învoit cinci zile de la serviciu, pe motiv că trebuie să meargă la spital pentru a avea grijă de soția lui. În desele vizite pe care le-a făcut, acesta nu s-a ferit să-i acuze de neglijență tocmai pe cei care făceau tot ce era omenește posibil să-i salveze soția. Acest personaj se află și astăzi în libertate pentru că anchetatorii încă nu au făcut o legătură între bătăile administrate de el și moartea soției lui. Din ce în ce mai multe voci vorbesc despre o mușamalizare în acest caz, pentru că înainte de a lucra ca psiholog, Mihai Enache a fost polițist în cadrul IPJ Vaslui.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi