Critic National
Câți lei câștigă Vlăduța Lupău la o nuntă, pentru trei ore de cântat, Critic National

Câți lei câștigă Vlăduța Lupău la o nuntă, pentru trei ore de cântat

E tânără, frumoasă și posesoarea unei voci care a adus-o în centrul atenției. Cântăreață de muzică populară care și-a făcut deja un nume în domeniu, Vlăduța Lupău se poate lăuda cu o carieră la care mulți artiști nici nu visează la vârste fragede. În consecință, cererea este mare, fiindcă din ce în ce mai mulți doresc să o asculte ”live” pe Vlăduța Lupău, iar întrebările referitoare la veniturile obținute de ea din ”cântări” sunt, în astfel de condiții, firești.

Informațiile apărute în mediul online transmit că Vlăduța Lupău are pretenții financiare destul de mari atunci când este vorba despre prestații ”live” la diferite evenimente, iar un cuplu care a contactat-o pentru a o ”avea” la nuntă a scris pe Facebook că artista a cerut 4.500 de euro pentru trei ore de cântat ”live”. Ceea ce, ținând cont de cursul valutar, ar însemna 21.465 lei.

Vlăduța Lupău: ”Nu am fost amanți!”

Vlăduța Lupău a fost ”acuzată” că și-a ”tradus” iubitul – Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj – cu saxofonistul Armin Nicoară, iar vedeta a ținut să menționeze că nu mai are nicio legătură cu acesta. Nu mai sunt nici măcar prieteni, el fiind cel care postează fotografii în care este alături de ea și nu invers. Mai mult, Vlăduța Lupău a declarat că este cea care l-a ajutat pe Armin ”să se facă mare”.

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a declarat Vladuta Lupau.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi