Critic National
Ce avere a lăsat în urmă Cristina Țopescu. Firma jurnalistei înregistrase pierderi mari în ultimul an, Critic National

Ce avere a lăsat în urmă Cristina Țopescu. Firma jurnalistei înregistrase pierderi mari în ultimul an

Cristina Țopescu a fost incinerată, joi după-amiază, la Crematoriul Vitan Bârzești, așa cum și-a dorit, iar în urma ei a rămas nu doar o mare de durere, ci și o avere considerabilă.

Moștenitoarea de drept a jurnalistei care a murit la sfârșitul anului 2019 este nimeni alta decât mama ei, Rodica Țopescu.

Aceasta va moșteni atât averea jurnalistei, adică vila din Balotești, în care Cristina nu putea să locuiască din cauza faptului că era terorizată de oameni care îi aruncau câini în curte, firma de producție de filme cinematografice și video, care era, însă, pe pierdere în ultimul an.

De asemenea, Monica Pop a mărturisit că jurnalista suferea teribil după moartea unui cățel pe care l-a pierdut în perioada Crăciunului:

”Nu e adevărat că nu au căutat-o prietenii. Cristina suferea pentru că pierduse un cățel foarte drag. Așa făcea ea. Se închidea în ea.”, a mai dezvăluit aceasta.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi