Critic National
Cristina Șișcanu, dezvăluiri rușinoase despre Elena Ionescu! Ce se întâmpla la Survivor când se opreau camerele: „Ne-a șocat…”, Critic National

Cristina Șișcanu, dezvăluiri rușinoase despre Elena Ionescu! Ce se întâmpla la Survivor când se opreau camerele: „Ne-a șocat…”

Cristina Șișcanu a fost eliminată de la Survivor și s-a hotărât să povestească tot ce s-a întâmpat în emisiune. Soția lui Mădălin Ionescu a fost umită când a văzut comportamentul Elenei Ionescu.

Se pare că artista a reușit să stârnească antipatii în rândul colegilor de echipă din cauza comportamentului său. Cristina Șișcanu a povestit ce lucruri neașteptate a făcut Elena Ionescu la Survivor.

Soția lui Mădălin Ionescu a dat cărțile pe față atunci când s-a întors acasă și a dezvăluit ce se întâmpla în emisiune. Cristina Șișcanu a fost uimită atunci când Elena Ionescu nu fost deloc mișcată de suferința lui Ruby, atunci când aceasta avea probleme grave de sănătate la Survivor.

„În noaptea în care Ruby s-a simțit foarte rău. Elena stătea în picioare și a dat o replică neașteptată. Noi încercat să găsim soluții să o salvăm pe Ruby, iar ea a spus că: Așa sunt regulile, cine rezistă bine, cine nu să plece. Replica ei ni s-a părut inumană. Ea pare că a venit doar să meargă până la capăt.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi