Critic National

De ce sa optezi pentru un pachet funerar standard de servicii funerare Bucuresti

Una din principalele preocupari ale rudelor persoanelor decedate imediat dupa ce primesc tragica veste este sa gaseasca o companie de servicii funerare Bucuresti dedicata si competenta sa le ofere cele mai bune servicii si produse la preturi avantajoase.

Pentru ca o inmormantare nu se face cu mult fast, dar nici intr-un mod modest, un pachet funerar standard cum este cel asigurat de reprezentantii companiei Funerare Ghica este ideal pentru o inmormantare crestineasca decenta. Reprezentantii firmei stau la dispozitia clientilor atat cu informatii, cat si cu servicii si produse necesare inmormantarii, astfel incat fiecare pas sa fie respectat si sa isi faca datoria fata de defunct.

Ce presupune un pachet funerar standard asigurat de compania de servicii funerare Bucuresti?

Un pachet standard pare, la o prima vedere, una din cele mai simple si mai decente optiuni pentru o inmormantare crestineasca asa cum se cuvine, iar acesta este adevarul.

Persoana decedata nu are nevoie de sicriu din aur si nici de servicii foarte luxoase, ci de respectarea cutumelor si de produse de calitate.

Asadar, sicriul pe care il propun specialistii companiei de servicii funerare Ghica pentru pachetul standard include o lenjerie din saten, matlasata, o perna din saten matlasata, un orar mare si unul mic, o panza de fata din dantele, manere, crucifix, capitonaj capac sicriu, cu finisaj super lacuit din lemn de fag, plop sau brad, cu o cruce de lemn de culoarea sicriului, scrisa.

Acest pachet standard nu include numai sicriul si crucea, cei si serviciile necesare inmormantarii. Asadar, un medic ce va constata decesul se va deplasa la fata locului, un doctor pentru imbalsamare va elibera certificatul necesar pentru depunerea la capela si transport, iar transportul va fi efectuat de la domiciliu cu targa speciala. In plus, se poate vorbi si de servicii de toaletare a decedatului, imbalsamare, asezare in sicriu si transport catre domiciliu, catre capela sau biserica, catre cimitir, practic transportul decedatului pe toata durata evenimentului.

Pentru slujba de inmormantare, pachetul standard include 2 prosoape mari, 2 lumanari pentru preot si dascal, 10 prosoape mici albe cu ace de siguranta, 12 batiste, 12 banuti si 12 lumanari, 12 pominiete, 12 pachete, 3 colive si un set de tamaiat. In plus, se poate vorbi si de un set de colaci de inmormantare, de un cap de barbat sau femeie, prescura, arhanghel, o sticla de vin rosu si una cu vin si ulei, set de pahare si lingurite de plastic, doliu de usa, de piept, iconita, precum si o coroana naturala din garoafe, catui, carbune si tamaie.

Pachetul standard se incadreaza perfect in ajutorul de inmormantare si permite rudelor decedate sa investeasca banii ramasi in pomana de tarana sau in una din pomenile ulterioare. Un astfel de pachet de inmormantare se va dovedi o alegere inteleapta pentru cei care au un buget limitat, dar si pentru cei care stiu ca nu trebuie sa faca o inmormantare cu mult fast, indiferent de pozitia sociala pe care o ocupa.

loading...

Add comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.