Critic National
Doliu în politica românească! A făcut infarct și nu s-a mai putut face nimic! Un oraș întreg îl plânge, Critic National

Doliu în politica românească! A făcut infarct și nu s-a mai putut face nimic! Un oraș întreg îl plânge

Radu Demetrescu, primarul interimar din Sebiș, a murit la Institutul de boli Cardiovasculare de la Timișoara, după ce la începutul săptămânii i se făcuse rău la birou.

Radu Demetrescu, primarul interimar din Sebiș a murit la 64 de ani

Radu Demetrescu s-a simțit rău în ziua de luni, iar medicii au confirmat ulterior faptul că a suferit un infarct. Doctorii l-au operat de urgență la Timișoara și i-au montat un stent. Totul părea a fi bine când lucrurile au luat o altă întorsătură și inima edilului a cedat. Nu s-a mai putut face nimic și a fost declarat decesul.

Radu Demetrescu a preluat funcția de primar în anul 2018, după ce fostul primar Gheorghe Feieș a fost declarat incompatibil.

Din nefericire, la rândul lui și Demetrescu a fost găsit incompatibil de ANI, în luna iunie a anului 2019, dar a reușit, în cele din urmă, să rămână în funcția de primar.

Demetrescu s-a născut pe 24 noiembrie 1955, la Pleșcuța. Ela fost jurist de meserie, fiind de-a lungul timpului, director la A.E.I.C.I.P. Cermei,dar și jurist la Primăria Cermei.

Din anul 2004 până la începutul anului 2018, acesta a fost desemnatviceprimar al orașului Sebiș, pentru ca mai apoi să preia funcția de primar interimar, pe care a ocupat-o până acum.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi