Critic National
Veste bombă în showbiz! S-au despărțit și au făcut anunțul în urmă cu câteva minute :O ”Suntem separați”, Critic National

Veste bombă în showbiz! S-au despărțit și au făcut anunțul în urmă cu câteva minute :O ”Suntem separați”

Oana Roman și Marius Elisei nu s-au împăcat, așa cum au dat de înțeles. Deși în ultima perioadă au început să se afișeze împreună, lucrurile nu au revenit la normal.

Recent, soțul vedetei a fost implicat într-un scandal cu un travestit, iar Oana Roman a mărturisit că ea și tatăl fetiței sale nu mai formează un cuplu.

În acest moment, Isabela este cea mai importantă pentru Oana Roman și nu vrea ca micuța ei să fie afectată de tot ce se întâmplă cu tatăl ei.

Când toată lumea credea că lucrurile au revenit la normal, Oana Roman a anunțat că ea și Marius Elisei nu sunt împreună și locuiesc separat.

‘Isabela este cel mai important lucru din lume pentru mine! Este sensul vieții mele si ceea ce imi dă putere de munca si bucuria de a trăi.

Voi face orice este necesar ca viata ei sa fie frumoasa si împlinită, liniștita si plina de bucurii. Liniștea ei si inocenta ei sunt profund umbrite in aceste zile de circul mediatic iscat in legatura cu cel care îi este tată. (…) Asa cum am spus inca din Decembrie anul trecut eu si Marius Elisei suntem separați in fapt, el nu mai locuiește cu noi si desi au existat tentative de împăcare din partea lui, ne-am văzut si am fost de acord sa ne vedem doar pentru ca Isa are nevoie de prezenta tatălui in viata sa.

Totusi eu NU pot comenta faptele si conduita nimănui si nu pot raspunde pentru faptele nimănui. De aceea nu doresc ca numele meu sa fie implicat in nici o discuție referitoare la un subiect care NU are nici o legătură cu persoana mea!’, a scris Oana Roman pe una dintre rețelele de socializare.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi