Critic National
FOTO. Aşa arată ACUM locuinţa Cristinei Ţopescu! Ce au mai găsit anchetatorii, Critic National

FOTO. Aşa arată ACUM locuinţa Cristinei Ţopescu! Ce au mai găsit anchetatorii

Cristina Țopescu a murit! Jurnalista a fost găsită fără suflare de polițiști. La locul tragediei au ajuns și criminaliștii, care cercetează decesul jurnalistei.

Casa în care Cristina Țopescu și-a dat ultima suflare a fost împânzită de autorități, care încearcă să afle acum cauza morții fostei prezentatoare tv.

Așa arată acum locuința Cristinei Țopescu! Criminaliștii cercetează decesul subit al jurnalistei

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu zăcea pe pat, în poziția de somn. Vecinii au fost alarmați de faptul că aceasta nu a mai fost văzută de ceva vreme și au sunat la 112. Aceștia au pătruns în casa Cristinei Țopescu și au găsit cadavrul în stare de putrefacție.

Duminică seară, după ora 22.00, anchetatorii au făcut primele investigații în locuința din Otopeni a Cristinei Țopescu.

Potrivit Spynews.ro, Cristina Țopescu era îmbrăcată în haine de noapte, iar prima ipoteză este că fosta realizatoare ar fi murit în timpul somnului.

FOTO. Aşa arată ACUM locuinţa Cristinei Ţopescu! Ce au mai găsit anchetatorii, Critic National FOTO. Aşa arată ACUM locuinţa Cristinei Ţopescu! Ce au mai găsit anchetatorii, Critic National


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi