Critic National
I se întâmplă la 45 de ani și e în culmea fericirii! Andreea Marin a împărtășit bucuria ei cu toată lumea. Acum e clar de ce nu pleacă departe de casă de Revelion: „Da, suntem o familie mai mare…”, Critic National

I se întâmplă la 45 de ani și e în culmea fericirii! Andreea Marin a împărtășit bucuria ei cu toată lumea. Acum e clar de ce nu pleacă departe de casă de Revelion: „Da, suntem o familie mai mare…”

Sărbătorile de iarnă au o însemnătate aparte pentru Andreea Marin, a cărei zi de naștere este cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Fosta prezentatoare TV va avea alături persoanele dragi, atât din partea ei, cât și din partea iubitului, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de peste trei ani, sunt fericiți, iar sărbătorile îi prind împreună, ca o adevărată familie:

„Revelionul îl facem aici, în România, acasă, și poate undeva la munte. Încă nu am hotărât. Dar nu voi pleca departe de casă. Se adună dorința de peste an de a fi acasă, având în vedere că sunt atât de mult plecată și aceasta e bucuria mea”, ne-a spus fosta prezentatoare TV.

Vedeta obișnuiește să gătească preparate tradițioanle, dar recunoaște că primește și unele gata făcute:

„Mă implic, unele vin din Moldova. Vine mama mea în București, cea care m-a crescut, și aduce tot felul de bunătăți. Pe de altă parte, îmi place mirosul de mâncare proaspăt gătită la noi acasă și mă implic în a o mânca. Îmi place să trăiesc’, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin. Și rudele partenerului său de viață o vor vizita, fiind practic o reuniune: Da, suntem o familie mai mare, nu doar mama lui, bunica lui. Ne adunăm cu toții împreună, acum e ocazia să o facem”, a adăugat ea.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi