Critic National
Veste bombă pentru toţi şoferii de peste 31 de ani. Anunțul a fost făcut pentru cei care posedă permis de conducere!, Critic National

Veste bombă pentru toţi şoferii de peste 31 de ani. Anunțul a fost făcut pentru cei care posedă permis de conducere!

Potrivit unor statistici, portretul robot al şoferului din România implicat în cele mai multe accidente rutiere este: şofer tânăr la volanul unei maşini foarte puternice.

Şoferii cu vârsta de până la 25 de ani care conduc maşini cu o capacitate cilindrică de peste 2,5 litri sunt, statistic, cei care provoacă cele mai multe accidente.

A doua cea mai mare frecvenţă a daunei îi indică pe șoferii cu vârste de până la 25 de ani, care conduc maşini cu o capacitate cilindrică cuprinsă între 2 şi 2,5 litri. Aici, frecvenţa este de 10,75%, deci, în medie, un şofer din nouă a produs un accident.

Pe locul al treilea se situează, de data aceasta, nu cei mai tineri participanţi la trafic, ci şoferii cu vârste cuprinse între 26 şi 30 de ani, care conduc maşini cu o capacitate cilindrică cuprinsă între 2 şi 2,5 litri.

 


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi