Andreea Bălan s-a săturat de speculații și A VORBIT ÎN SFÂRȘIT despre despărțirea ei de George Burcea

Andreea Bălan și-a luat inima în dinți și le-a răspuns tuturor celor care o condamnă că s-a despărțit de George Burcea. Ea a ales să răspundă unor comentarii de pe profilul ei de Instagram și toată lumea a rămas cu gura căscată de ce a putut să spună artista.

Andreea Bălan le-a răspuns celor care o condamnă: ” Nu știți nimic…”

Andreea Bălan a făcut o nouă postare pe contul ei de Instagram, în urma tuturor zvonurilor apărute în presă despre divorțul dintre ea și soțul ei. Artista a postat o fotografie însoțită de mesajul: Încrederea în sine vine din interior nu din laude și confirmări exterioare.

Evident că fanii i-au dat o mulțime de comentarii cu referire la relația dintre ea și George Burcea și se pare că Andreea s-a săturat de toate speculațiile. Ea a ales să răspundă unei persoane care a încercat să îi reproșeze că îl lasă pe George să plece de lângă ea. „Faci o mare greșeală dacă îl pierzi pe George, nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine și la greu împreună… Vorbiți unde e de reparat ceva nu dați cu piciorul. E trist„.

Andreea a răspuns rapid, lămurind oarecum situația:

„Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu știți nimic, dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic„, a fost răspunsul artistei.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top