De ce sa alegi site-ul Imopont.ro pentru licitatii imobiliare?

Cumpararea unei proprietati nu este o munca usoara, deoarece fiecare client are nevoi si cerinte speciale. Intr-adevar, majoritatea proprietatilor pot fi vizualizate cu proprietarul proprietatii, dar acesta, va dori sa iti spuna despre deficientele proprietatii sale? Poti evalua in mod independent starea bunurilor imobiliare, a comunicatiilor, a eficientei energetice si a potentialului de imbunatatire numai daca esti familiarizat cu zona in care intentionezi sa te reloci sau daca vei intra pe site-ul Imopont.ro pentru a solicita serviciile agentiei imobiliare. Un agent bun care cunoaste piata si lucreaza profesional, este cu siguranta capabil sa gaseasca imobiliare mult mai rapid. De exemplu, iti doresti propriul loc de parcare, o piscina, o terasa, un loc de joaca pentru copii etc. Daca esti in cautarea a ceva specific, atunci agentul este persoana care trebuie sa stie daca exista ceva pe piata imobiliara care ti se potriveste.

In plus, echipa agentiei imobiliare, la cererea ta, poate face o propunere pentru reconstructia sau modernizarea proprietatii potentiale, cu o estimare a costurilor, astfel incat sa stii in avans ce primesti si cat va costa. Modul in care vei petrece multi ani pe proprietatea ta, depinde in mare masura de sprijinul unui agent experimentat de la agentia imobiliara Imopont. In plus, desi majoritatea proprietatilor sunt de vanzare, disponibile pe diverse portaluri de publicitate, in unele cazuri, vanzatorii nu doresc ca proprietatea lor sa fie facuta publica in acest fel. In aceste cazuri, doar o agentie imobiliara stie ca un astfel de imobil este de vanzare si ca ar putea fi casa ta ideala.

Securitate juridica

Agentiile care indeplinesc toate cerintele pentru serviciile de brokeraj imobiliar sunt inscrise in registrul intermediarilor de la Camera de Comert si Industrie si aceasta este cea mai simpla modalitate de a te asigura ca agentia la care ai apelat functioneaza legal si in conformitate cu regulile profesionale. Una dintre cele mai importante obligatii legale este asigurarea de raspundere profesionala imobiliara.

Cu alte cuvinte, clientul este asigurat indirect prin intermediul agentiei in cazul unor probleme. Agentul imobiliar merge cu tine la un notar pentru a intocmi actele contractuale (contract preliminar si / sau contract de vanzare-cumparare), iar tu, in calitate de client, esti protejat legal, nu ai costuri suplimentare, deoarece acest lucru este inclus in pretul pe care il platesti agentiei. Agentul trebuie sa te familiarizeze cu toate faptele si deficientele relevante asociate unei anumite tranzactii. Daca viitoarea ta proprietate este sub ipoteca, agentul iti va proteja interesul si nu te va sfatui sa cumperi o astfel de proprietate.

Probleme administrative

De indata ce ai semnat contractul si ai devenit proprietarul formal al proprietatii, atunci incepe activitatea administrativa. Odata cu contractul, este necesar sa se intocmeasca o cerere de inregistrare in cartea funciara, sa se transfere proprietatea si sa se obtina un certificat de proprietate. Desigur, agentul tau imobiliar va face acest lucru pentru tine.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.