Critic National
Este alertă în România! S-a declanșat codul roșu, un pacient cu CORONAVIRUS a fugit din spitalul Matei Balș, Critic National

Este alertă în România! S-a declanșat codul roșu, un pacient cu CORONAVIRUS a fugit din spitalul Matei Balș

Un pacient bolnav cu Coronavirus a fugit dintr-un spital din România. Acesta era internat la spitalul Matei Balș din București și a dispărut ore bune fară să fie găsit de autorități.

Deși infecția cu coronavirus nu a fost încă confirmată pentru pacientul fugar, acesta a fugit din spitalul din care era internat fară să ofere un motiv.

Autoritățile au pornit o amplă campanie de căutare a acestuia, iar într-un final pacientul a fost găsit.

Surse din Ministerul Sănătății au declarat pentru Capital.ro că un bărbat bulgar, cu CNP românesc, a plecat, duminică, din Spitalul ‘Matei Balş’ de Boli Infecţioase din Bucureşti fără încuviinţarea doctorilor.

„În această seară, Spitalul Matei Balş a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti că un pacient, bărbat, a părăsit spitalul, fără încuviinţare.”, anunţă autorităţile.

Bărbatul, prins ulterior de poliţie
Acesta a fost ulterior localizat la o adresă din București și este ținut sub supraveghere. Se pare că testul privind coronavirus a ieșit negativ, scrie capital.ro.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi