Start-Up Nation 2020, în linie dreaptă. Ce le promite Virgil Popescu partenerilor și colaboratorilor

Virgil Popescu, ministrul economiei, energiei şi mediului de afaceri, promite antreprenorilor din România măsuri urgente pentru a veni în sprijinul antreprenorilor și economiei, inclusive prin demararea programelor guvernamentale pentru finantarea IMM-urilor, cum este si Start-up Nation.

„Mă documentez pentru a propune în cel mai scurt timp măsuri pe care să le adoptăm pentru a veni în sprijinul antreprenorilor și al tuturor celor care contribuie la bunul mers al Economiei, care în aceste zile trec prin momente grele, de incertitudine, pentru că epidemia cu COVID-19-Coronavirus ne pune la încercare pe toți, ne testează capacitatea de a fi uniți!”, a declarat Popescu pe pagina sa de Facebook.

Conform declarațiilor sale, Popescu a dat asigurări că Start-Up Nation cât și celelalte finanțări au alocate fonduri prin legea Bugetului in 2020.

Virgil Popescu a dat asigurări antreprenorilor și consultanților în afaceri că va face tot posibilul pentru a demara cât mai rapid atât Start-Up Nation 2020 (editia a-III-a), precum si celelalte programe pentru întreprinderile mici și mijlocii, mai ales ca actualul govern are acum puteri depline. Componența Guvernului Orban II este aceeași ca a cabinetului precedent, demis prin moțiune de cenzură.

Deputații și senatorii au votat, sâmbătă, pe parcursul a șase ore, cu măști de protecție, mânuși, bile dezinfectate și fără prezența vreunui jurnalist, învestirea Guvernului Ludovic Orban II, format exclusiv din miniștri PNL și tehnocrați. Au fost 286 de voturi pentru, 23 contra si o abtinere. Zeci de parlamentari PNL au lipsit pentru că se află în autoizolare. Liderul Pro România, Victor Ponta si senatorul PSD Eugen Teodorovici se numara printre parlamentarii care au votat contra.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

1 thought on “Start-Up Nation 2020, în linie dreaptă. Ce le promite Virgil Popescu partenerilor și colaboratorilor”

  1. Leonard Stanciu

    Buna ziua,
    Puteți să indicați exact pagina de Facebook de unde ați luat informația pe care o livrați?
    Va mulțumesc.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top