Critic National

În vreme de pandemie, lectura înseamnă relaxare

Trăim vremuri ieșite din firesc, cu suferință și pierderi, dar și cu demonstrații uimitoare despre măreția și puterea înnăscute în noi! Nimic din ceea ce se petrece nu este rezultatul hazardului, ci numai consecința gândurilor și acțiunilor noastre, mici și mari. Avem cu toții puterea și înțelepciunea înnăscute pentru a schimba cursul evenimentelor, atât pentru sine, cât și pentru întreaga lume.

Ca în toate crizele prin care a trecut omenirea, și acum se impune să fim solidari și să ne unim din nou puterile pentru a schimba destinul omenirii. Să acționăm nu din frică, ci din Iubire. Să ne aducem aminte căsuntem cu toții ființe divine și avem puterea să schimbăm cursul evenimentelor – prin introspecție, prin rugăciune, prin meditație, prin intenții și gânduri de iubire și vindecare trimise peste tot în lume.

Împreună cu Dumneavoastră, Editura For You trimite de mulți ani în lume mesajele Mesagerilor care au tot venit pe Pământ și ne-au lăsat învățătura lor. Am răspândit împreună înțelepciunea lor și, tot împreună, am schimbat de multe ori direcția istoriei personale sau globale. Cu ajutorul cărților noastre, am trecut de la durere la vindecare, de la ignoranță la revelații, de la suferință la bucurie, de la ură și frică la Iubire.

Să fim și acum uniți în intenții și Iubire! Să ne readucem aminte de natura noastră divină (prin cărțile lui Neale Donald Walsch), să reînvățăm puterea pierdută a rugăciunii colective (cu ajutorul cărților lui Gregg Braden), să aflăm cum să aducem vindecarea în corp, minte și suflet (Biologia credinței, de Bruce Lipton, cărțile dr. Luc Bodin și ale dr. Alberto Villoldo), să ne reamintim mesajele ce ne-au fost trimise și cum să le înțelegem (cărțile din seria Matei, vorbește-mi despre Rai).

De asemenea, e crucial să nu ne lăsăm pradă panicii, fricii și disperării, ci să ne aducem aminte că avem la dispoziție un câmp infinit de posibilități și că important este ce alegem din el (cărțile dr. Deepak Chopra). Putem și trebuie să construim un nou proiect pentru omenire (cărțile lui Jasmuheen și Paul Ferrini), să nu uităm să avem grijă de sufletul nostru (cărțile semnate de Irina Binder) și să-l vindecăm (cărțile semnate de dr. Robert Leahy și dr. Augusto Cury).

Dragii noștri prieteni, cărțile ne-au adus împreună și ne-au prilejuit momente de grație. Cărțile ne-au prezentat descoperiri care ne-au schimbat viața și ne-au adus inspirație și putere de a merge mai departe. Cărțile ne-au alungat fricile și ne-au redat puterea asupra Sinelui propriu. Mesajul de înțelepciune, vindecare și iubire din cărțile Editurii For You devine acum mai important ca niciodată. Lumina ne-a fost deja dată, în paginile atâtor cărți – rămâne doar s-o răspândim în lume!

Pe curând, cu pace și iubire!

Echipa Editurii For You

www.editura-foryou.ro

„Suferinţa vă vine din ruperea cochiliei ce vă susţine înţelegerea.

Așa cum sâmburele fructului trebuie să se spargă pentru ca sămânţa din inima lui să iasă în lumina soarelui, tot aşa trebuie să cunoaşteţi şi voi suferinţa.

O mare parte din durerea voastră este aleasă chiar de voi.

Ea este doctoria amară prin care medicul care sălăşluieşte în fiecare dintre voi vă vindecă si­nele bolnav.

Prin urmare, aveţi încredere în medic şi sor­biţi‑i leacul în linişte şi pace,

Căci mâna lui, deşi grea şi dură, este ghidată de mâna iubitoare a Nevăzutului,

Iar cupa pe care vi‑o aduce, deşi vă arde buzele, este modelată din lutul pe care Olarul l‑a umezit cu lacrimile lui sfinte.” (Profetul, Kahlil Gibran)

loading...

Add comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.