Critic National
critic national stiri 24/7

15 mineri au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu fum și gaze toxice în Mina Livezeni

Mai mulți mineri s-au intoxicat cu fum și gaze toxice în Mina Livezeni, județul Hunedoara. Autoritățile au intrat în alertă maximă.

Mai mulți mineri s-au intoxicat cu fum și gaze toxice în Mina Livezeni, județul Hunedoara. Autoritățile au intrat în alertă maximă.

ACTUALIZARE: 15 mineri au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu fum și gaze toxice în Mina Livezeni, județul Hunedoara.

„După evaluarea de specialitate efectuată la fața locului de către personalul medical, 15 persoane au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare. Toate persoanele sunt conștiente”, a transmis IGSU.

Ortacii s-au intoxicat cu fum și gaze toxice în mină, în condiții deocamdată neclare.

_____________________________________________________________________

„Conform informațiilor furnizate de apelant, mai mult persoane aflate în subteran ar fi intoxicate cu fum și gaze toxice. Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat planul roșu de intervenție”, transmite IGSU.

Intervin o autospecială pentru transport victime multiple, 5 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Totodata, a fost prealertat și elicopterul SMURD.

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi