Critic National
, 6 zodii prea orgolioase pentru a recunoaște că au greșit, Critic National, Critic National

6 zodii prea orgolioase pentru a recunoaște că au greșit

Majoritatea oamenilor au dificultăți când vine vorba să-și recunoască greșelilie și, eventual, să ceară iertare. Dar unele zodii sunt exagerat de orgolioase în această privință și nu ar admite cu niciun chip că au greșit, nici măcar în fața persoanelor apropiate. Anumiți nativi sunt, pur și simplu, foarte încăpățânați și nu cedează în fața nimănui, chiar dacă știu în adâncul lor că nu au dreptate. Alte semne se consideră infailibile, așa că nu sunt niciodată vinovate de nimic. 

În general, semnele fixe sunt considerate mai încăpățânate și mai rigide, deci cu șanse mai mici de a-și recunoaște greșelile. Dar și semnele domunate de anumite planete inflexibile, cum este Marte. pot avea dificultăți de a-și asuma responsabilitatea sau de a-și cere iertare. 

Taur

Declarat cel mai încăpățânat  semn din zodiac, Taurul nu-și recunoaște niciodată greșelile, pentru că ar însemna să renunțe la poziția sa de forță și de dominare. Chiar dacă mai multe persoane îi spun că nu a procedat corect, Taurul se poate lupta cu toată lumea, ba mai mult decât atât, se poate convinge chiar pe sine că are întotdeauna dreptate. Citește continuarea. 

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi