Critic National
, ALEGERI LOCALE 2020. Data scrutinului va fi validată, joi, în sedinţa de Guvern, Critic National, Critic National

ALEGERI LOCALE 2020. Data scrutinului va fi validată, joi, în sedinţa de Guvern

În şedinţa de Guvern de joi, va fi dezbătut proiectul de lege elaborat de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP). Pe 27 septembrie, românii vor fi chemaţi la urne pentru a alege primarii și consilierii locali și județeni.

Ludovic Orban a vorbit săptămâna trecută despre organizarea aegerilor în contextul creșterii cazurilor de covid.

”Propunerea noastră pentru data alegerilor locale este 27 septembrie. Săptămâna viitoare vom adopta proiectul de lege prin care se stabilește data alegerilor și evident o serie de alte măsuri, dintre care unele sunt legate de protecția celor care sunt implicați în procesul electoral.

Obiectivul nostru este să reducem numărul infectărilor, dar, sigur, nu a crescut atât de îngrijorător cum încearcă unii să spună. Alții vorbesc despre acest virus ca despre o simplă gripă și îndeamnă românii la nerespectarea măsurilor de siguranță.

La nivelul actual de răspândire, cu siguranță vom avea alegeri”, a spus Ludovic Orban în urmă cu câteva zile.

Data de 27 septembrie enunțată pentru organizarea alegerilor locale este agreată și de Marcel Ciolacu. Președintele interimar al PSD a spus că este de acord cu data propusă.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi