Critic National
, Alertă falsă cu BOMBĂ la o instituție publică din centrul Bucureștiului! Clădirea a fost evacuată, Critic National, Critic National

Alertă falsă cu BOMBĂ la o instituție publică din centrul Bucureștiului! Clădirea a fost evacuată

Amenințare cu bombă, luni, la Curtea de Apel din București! Clădirea a fost evacuată. Polițiștii au ajuns la fața locului și au început verificările. Circulația în zonă a fost restricționată. Amenințarea a fost primită printr-un apel la 112, anunță Poliția Capitalei. UPDATE: Din fericire, alerta a fost FALSĂ.

UPDATE: Cum au primit alerta, polițiștii au izolat imediat zona și au început verificările. Toate persoanele care se aflau în sediul instanței au fost evacuate. Traficul autoturismelor a fost restricționat în acea zonă. În paralel, anchetatorii urmează să îl identifice pe bărbatul care a dat alarma. Apelul a fost făcut de pe o cartela și va fi greu de depistat. Când va fi prins, apelantul va fi cercetat pentru alertarea falsă. 

„Astăzi, în jurul orei  11:10, un bărbat a anunțat  prin apel 112, că  la Curtea de Apel București, se află un dispozitiv exploziv. La fața locului au sosit polițiști ai Secției 14  care au procedat la evacuarea clădirii, iar la acest moment specialiști ai Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R. efectuează verificări.

A fost restricționat traficul în zonă, atât auto cât și pietonal”, a anunțat, luni, Poliția Capitalei.

 

 

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi