Angajati ai Ambasadei Romaniei la Nur-Sultan si Consulatului Romaniei la Cernauti, testati pozitiv pentru coronavirus

thumbs

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca un angajat din cadrul Ambasadei Romaniei la Nur-Sultan a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Starea de sanatate a acestuia este buna.

De asemenea, un angajat din cadrul Consulatului General al Romaniei la Cernauti (Ucraina) a fost testat pozitiv cu COVID-19. Si in acest caz starea de sanatate a persoanei infectate este buna.

MAE precizeaza ca, pana acum, nu au fost identificate si alte cazuri de infectare cu noul COVID-19 in randul angajatilor din cadrul oficiului consular sau in cadrul misiunii diplomatice.

Atat in cazul misiunii diplomatice, cat si in cazul oficiului consular au fost dispuse masurile care se impun in relatia cu autoritatile din statul de resedinta, respectiv masuri de protectie pentru restul colectivelor si membrii de familie.

In acest context, activitatea celor doua misiuni va fi adaptata pentru limitarea expunerii celorlalti membri ai misiunii, fiind intreprinse toate masurile necesare de distantare sociala si autoizolare impuse de aceasta situatie.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.