Critic National
, Apartament 2 camere Podu Ros bloc FARA risc Iasi, Critic National, Critic National

Apartament 2 camere Podu Ros bloc FARA risc Iasi

AVANT Imobiliare va propune spre vanzxare apartament cu 2 camere, cu suprafata totala de 52 mp, situat in Podu Ros, langa statia mijloacelor de transpoort in comun si la doar cateva minute de Centru, Palas si Gara.
Imobilul dispune de: centrala termica proprie, aparat de aer conditionat, termoizolatie exterioara, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, gresie, faianta, parchet.
Datorita zonei in care este amplasat cat si a faptului ca se vinde complet mobilat si utilat, apartamentul este si o investitie sigura. Chiriile in zona pentru acest tip de imobil pornesc de la 300 euro luna, iar cererea este permanenta in orice perioada a anului.
Se accepta plata prin credit ipotecar.
Bloc FARA risc seismic.
Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare contactati-ne la numarul de telefon (folosesti formularul de contact)

Detalii si date de contact: https://www.olx.ro/oferta/apartament-2-camere-podu-ros-bloc-fara-risc-IDdJrSJ.html#7ba85d1008


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi