Critic National
, Apartament 3 camere Titan- 1 Decembrie 1918, sec. 3 Bucuresti Sectorul 3, Critic National

Apartament 3 camere Titan- 1 Decembrie 1918, sec. 3 Bucuresti Sectorul 3

Amplasament
Apartamentul este amplasat la aproximativ 15 minute de mers pe jos pana la statia de metrou 1 Decembrie 1918. In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan Titan, Iris Mall, Metro, Auchan Pallady, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman si Ikea.
Imobil
Constructia imobilului este pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: canalizare, gaze naturale, curent electric, apa.
Proprietate
Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 73.96 mp utili. Aceasta este alcatuita din 1 camera de zi, 2 dormitoare, 1 bucatarie, 2 grupuri sanitare, 1 hol si 1 balcon cu acces din camera de zi si bucatarie.
Facilități
Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, instalatii sanitare si electrice.
Achiziție : Direct dezvoltator. Comision 0%
Avans 100% la antecontract – 75.328 Euro TVA 5% inclus
Avans 5% la antecontract – 77.658 Euro TVA 5% inclus
Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Detalii si date de contact: https://www.olx.ro/oferta/apartament-3-camere-titan-1-decembrie-1918-sec-3-IDdJsLo.html#7ba85d1008


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi