Critic National
, Au impus STARE DE URGENTA peste noapte. Tara cu 34 de milioane de locuitori care a luat aceasta decizie, Critic National, Critic National

Au impus STARE DE URGENTA peste noapte. Tara cu 34 de milioane de locuitori care a luat aceasta decizie

Autoritatile tarii din Asia au ridicat treptat a carantina in ultimele doua luni, dar cu toate acestea, dupa o scadere a cazurilor de COVID-19 intre jumatatea lunii aprilie si mijlocul lunii mai, oficialii au raportat din nou o crestere constanta, anunta The Guardian.
Noile restrictii vor viza locuitorii din zonele „rosii” si „galbene” considerate cu risc mai mare. Acestora le este interzis sa paraseasca locuintele intre orele 23:00 si 7:00, cu exceptia situatiilor de urgenta medicale, a declarat astazi guvernul. Centrele comerciale si pietele mari vor fi, de asemenea, inchise la sfarsit de saptamana in toata tara.
Uzbekistan si-a impartit teritoriul in zone verzi, galbene si rosii in functie de rata noilor cazuri de COVID-19. Oficialii din Tashkent au anuntat ca orasul apartine in mare parte zonei „galbene”, cu unele cartiere rosii. Tara cu 34 de milioane de oameni a confirmat 8.298 de cazuri de coronavirus, si 24 de decese.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi