Autostrada Soarelui, liberă de restricții. Reparațiile vor fi reluate la 15 septembrie

trafic-autostrada-soarelui-6-iunie-2020

Restricțiile de circulație pe două tronsoane ale autostrăzii A2 București- Constanța, unde s-au executat lucrări de reparații la carosabil, au fost ridicate joi după-amiaza, lucrările urmând să fie reluate la finalul sezonului estival, informează Centrul Infotrafic.

Este vorba despre tronsoanele cuprinse între kilometrii 27 – 33 (Cernica, jud. Ilfov – Fundulea, jud. Călărași) și între kilometrii 79+900 de metri – 89+300 de metri (Dor Mărunt – Vâlcelele, jud. Călărași).

Lucrările vor fi reluate începând cu data de 15 septembrie.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a promis, luni, la Digi24, că nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrărilor de întreţinere, în perioada 15 iunie – 15 septembrie.

„Până în acest moment, în 5 luni, am reuşit să finalizăm 33 km de lucrări de întreţinere pe acest tronson de autostradă în condiţiile în care nu a fost trafic. Eu le-am transmis foarte clar celor de la Compania de Drumuri că nu mai vreau să văd blocaje pe A2, cauzate de lucrările în plin sezon estival. În consecinţă, în intervalul 15 iunie – 15 septembrie pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrări de întreţinere la acest sector de drum”, a spus ministrul transporturilor. 

Lucian Bode a explicat că mai rămân circa 30 km de drum la care se va interveni după 15 septembrie.

Un oficial al CNAIR a explicat luni seara la Digi24 că restricțiile nu au fost ridicate imediat pentru că era nevoie să se usuce asfaltul proaspăt turnat. El a spus însă că restricțiile vor fi ridicate în următoarele zile.

Editor: Luana Păvălucă

sursa: https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/autostrada-soarelui-libera-de-restrictii-reparatiile-vor-fi-reluate-la-15-septembrie-1321622


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.