Bacalaureat 2020. IATA REZOLVARILE subiectelor la limba si literatura romana

thumbs

Mediafax va prezinta rezolvarile subiectelor de la prima proba de Bacalaureat din acest an, cea de Limba si literatura romana. Subiecte Limba Romana Bacalaureat 2020 . In acest an, absolventii de liceu au avut de realizat un comentariu despre particularitatile unei comedii. In cadrul unui alt subiect, elevii au trebuit sa ofere cateva argumente in legatura cu modul in care mass-media contribuie la crearea imaginii unei persoane. Elevii au intrat in sala de examen la ora 8.30, iar proba a inceput la ora 9. Timpul de rezolvare este de 3 ore. Marti, 23 iunie, se va desfasura proba la Limba si literatura materna, iar miercuri, 24 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului. Ultima proba scrisa din aceasta sesiune, proba la alegere a profilului si a specializarii, este programata joi, 25 iunie. Examenul este organizat in 1.095 centre de examen.

Pentru sustinerea probelor scrise s-au inscris aproximativ 155.500 candidati, dintre care aproximativ 123.800 candidati din promotia curenta, respectiv 31.800 candidati din promotiile anterioare. In Capitala vor sustine probele examenului de Bacalaureat peste 17.000 de candidati.

Iata aici Toate detaliile despre parcursul probelor de Bacalaureat 2020

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.